Presseklip 2014

DR2 Dagen (28 Oktober 2014) interviewer Kommunikationsmedarbejder Maria Brink Schleimann og DIIS forsker  om Dalitter og børnearbejde i forbindelse med Kailash Satyarti’s nobelpris

DR2 Dagen (Juni 2014) interviewer IDSN Direktør Rikke Nöhrlind i forbindelse med en sag om 2 kusiner som blev gruppevoldtaget og hængt i Badaun i Indien.

TV2 News (Juni 2014) interviewer IDSN Kommunikationsmedarbejder Maria Brink Schleimann i forbindelse med en sag om 2 kusiner som blev gruppevoldtaget og hængt i Badaun i Indien.

TV2 News (Maj 2014) interviwer indisk menneskrettighedsaktivist Henri Tiphagne vedr. kaste diskrimination og det indiske valg

Politiken (Maj 2014) Anders Jerichow bragte en artikel i Politiken i dag d. 22 maj om den indiske menneskerettighedsaktivist Henri Tiphagne – ”Menneskreretsaktivist tvivler på tesælgerens søn”.

DR3 (Maj 2014) viser filmen ’Født til at Kæmpe’ som handler om en ung Dalit kvindelige bokser’s kamp mod undertrykkelse og uretfærdig behandling.

DR2 Dagen (Maj 2014) interviewer IDSN Kommunikationsmedarbejder Maria Brink Schleimann i forbindelse med et indslag om filmen ’Født til at Kæmpe’.

Share/Bookmark