Aktivist

6619989419_5c0906b66d_bEr du aktivist?

En effektiv indsats mod kastediskrimination kræver handling fra aktivister over hele verden. Som aktivist kan du hjælpe ved at vise din solidaritet, skabe bevidsthed omkring problematikken samt ved at lægge pres på de danske beslutningstagere. Vi opfordrer dig til at:
  • Sætte dig ind i, hvad kastediskrimination indebærer – ikke mindst de omfattende menneskerettighedsproblemer, der er forbundne med problemet. Ud over at gøre brug af ressourcerne på denne hjemmeside samt på www.idsn.org, kan du, hvis du har planer om at rejse til et kasteramt land, lokalisere kasteramte lokalsamfund og besøge dem. Du kan også kontakte lokale aktivister, der forsøger at bekæmpe kastediskrimination.
  • Involvere dig i problemstillingen og skabe bevidsthed omkring kastediskrimination. Bliv medlem af DSN-DK. Som medlem vil du løbende blive opdateret på, hvad der sker på området, både i Danmark, EU og FN og i de lande, hvor kastediskrimination finder sted.

Du bliver medlem ved at indbetale det årlige kontingent på

DKK 200 på kontonummer: 4777156497, reg nr. 9541 i Danske Bank.

Herefter skal du sende en mail til info@dalit.dk (se Kontakt) med navn og kontakt e-mail.

Yderligere kan du øge fokus på problematikken ved at henvende dig til de danske beslutningstagere og helt konkret spørge dem om, hvad de gør for at bidrage til afskaffelsen af kastediskrimination.

 

 

Share/Bookmark